Τα προϊόντα μας αποστέλλονται και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσω της ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα-Πόρτα) για προορισμούς εντός Ελλάδας και Κύπρου.

Αν κατοικείτε στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να παραλάβετε και να εξοφλήσετε απευθείας την παραγγελίας σας στο φυσικό μας κατάστημα, Φραγκίνη 1 & Κομνηνών 15. Τηλέφωνο επικοινωνίας: (+30) 2310 252 483. 

  • Στις παραδόσεις εντός Ελλάδας ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά κανόνα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες για ηπειρωτικούς προορισμούς και σε 2-4 εργάσιμες ημέρες για νησιωτικούς προορισμούς.
  • Στις παραδόσεις εντός Κύπρου ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά κανόνα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

**Παραδόσεις σε τρίτες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του υπόλοιπου κόσμου, πλην της Κύπρου, δεν γίνονται.

Για να δείτε τα έξοδα αποστολής, κάντε κλικ εδώ.

Η My Makeup δεν αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι παραπάνω προθεσμίες παράδοσης θα παρατείνονται για όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Επίσης, προτείνεται πριν προχωρήσετε σε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους χρήσης. Σε αυτούς αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της διαδικασίας αγοράς όπως και της αποστολής της παραγγελίας.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο αναγράφει αναλυτικά τα στοιχεία της παραγγελίας σας, όπως και τα προσωπικά στοιχεία που δηλώσατε. Αφού ξεκινήσει η παραγγελία, θα λάβετε και ένα ακόμα e-mail, το οποίο θα αναγράφει τα στοιχεία της κάθε παραγγελίας και την ημερομηνία που αυτή στάλθηκε.

TOP