ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ)

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας και να επιστρέψετε μέρος αυτής ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής χωρίς αιτιολόγηση. Στη συνέχεια, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας ή την αλλαγή της παραγγελίας. Το Mymakeup.gr υποχρεούται να σας επιστρέψει επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλώτή για την αγορά.

Διευκρινίζεται ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία. Ακόμα, οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να είναι όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. Το ίδιο ισχύει και για την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Θα πρέπει, επιπλέον, να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο info@mymakeup.gr για να σας δοθούν οδηγίες και κωδικός επιστροφής. Αν το Mymakeup.gr δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους, έχει το δικαίωμα να καθυστερήσει την επιστροφή των χρημάτων.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση αλλαγής ενός προϊόντος επιβαρύνεστε με:

  • 1€ αν παραδώσετε το προϊόν άμεσα στον ταχυμεταφορέα που σας έφερε την παραγγελία 
  • τα ανάλογα μεταφορικά κόστη αν αποφασίσετε να το επιστρέψετε την επόμενη μέρα μετά την παράδοση. Για να δείτε τα μεταφορικά κόστη πατήστε εδώ.

TOP